Smink

Szalonunkban professzionális smink termékeinkkel, eszközeinkkel, óriási szín- és termékpalettánkkal bármilyen alkalomra, bármilyen sminket elkészítünk!  

Érdeklődj szalonunkban! Klikk a Perényi logóra! 

2 Nappali smink
Gyere kozmetikánkba, ha csak egy könnyű, nappali sminket szeretnél. Máris jobban és magabiztosabban fogod érezni magad, ha egy szép sminkkel távozol szalonunkból! 

  

 

1Alkalmi smink
Ha esti rendezvényre, estélyre, vagy bármilyen komolyabb eseményre mész, kérj alkalmi sminket! A ruhádhoz és frizurádhoz készítve, az alkalomhoz illő sminket készítjük el Neked! Kérd ki sminkesünk tanácsát, hogy Te lehess az est fénypontja!

 

 4Esküvői smink
Minden nő életében talán a legfontosabb nap, az esküvőjének a napja. Ezen a napon szeretne mindenki a legszebb és legtökéletesebb lenni. Ekkor a smink ugyanolyan fontos, mint a frizura. Az esküvői sminkhez hozzátartozik a próbasmink is, hiszen szeretjük tudni, hogyan fogunk kinézni a nagy napon. Az esküvői sminket ki lehet egészíteni különböző díszekkel, például különleges műszempilla tincsekkel, selyem- vagy csillámporral, vagy bármivel, amit a menyasszony elképzelt. Ha gyönyörű sminket szeretnél, gyere el hozzánk! 

  

5Parti smink
Újdonságunk, hogy könnyű parti sminket is készítünk esti kisebb rendezvényekre, bulikra. Alkalomtól függően készíttess őrült vagy visszafogott parti sminket! Csak a Te és sminkesünk fantáziáján múlik!
 Keresd akciónkat, melyben a parti sminket kedvezményes áron kérheted parti hajjal együtt!  

   

 

 Látogass el honlapunkra, ahol tájékozódhatsz aktuális kedvezményeinkről, akcióinkról!

www.perenyihair.com

Reklámok%d blogger ezt kedveli: